Martijn Mischgofsky
martijn [at] miscagency.nl
+31 (0)6 242 655 30
De Sluwe Vos presents KONTRA live


De Sluwe Vos presents KONTRA live(Live)


Stijl:UK House & Techno
Labels:4Lux, Slapfunk, Extended Play, Local Talk, Pura Music, Assembly
Website:facebook.com/desluwevos

Achter De Sluwe Vos schuilt de Deventer dj en producer Robert Vosmeijer. Vosmeijer loopt al een tijd mee, maar kende zijn echte doorbraak in 2013. Geroemd om zijn dikke producties en energieke sets is “Sluwe’’ als dj niet meer weg te denken uit de Nederlandse house scene.

De Sluwe Vos is de man van de hits OG Anthem en Believe. Hij is ook de man achter The Core in Amsterdam en 9.23 in Deventer. Vosmeijer heeft een serieus probleem met stilzetten; tussen al zijn dj gigs door heeft hij maanden in de studio doorgebracht en zijn producties naar een hoger level getild. Het resultaat is KONTRA, een live show met spectaculaire 3D visuals van Studio Wonder. Ofwel: hoe je in je eentje een meer dan complete band kunt zijn met elektronische muziek.

Muzikaal gaat KONTRA van house naar techno waarbij ook invloeden van drum ‘n’ bass, jack en rave te horen zijn. De Sluwe Vos werkt met een tafel vol synthesizers en drumcomputers waarbij de TR909 het kloppend hart is van zijn live set. Zie daar, niet alleen een live show, maar een live ervaring is geboren.

Discography